1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

GR8 HOTELS

Nieuwe Nederlandse hotelketen
Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Gr8 Hotels zijn optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

Gr8 Hotels
Gr8 Hotel Oosterhout is de eerste vestiging van Gr8 Hotels en heeft in juni 2018 haar deuren geopend. De komende tijd komen er nog zes Gr8 Hotels in Sevenum, Amsterdam, Leiderdorp, Meerkerk, Bodegraven en Holten.

Gr8 Hotel Oosterhout
Gr8 Hotel Oosterhout ligt gunstig aan de rand van Oosterhout, nabij de A27 en op slechts 10 minuten rijden van de levendige stad Breda. Gratis parkeren kan voor de deur. Oosterhout is prachtig gelegen, midden in het Bourgondische Brabantse land. In de bossen rondom Oosterhout is het heerlijk wandelen, fietsen en picknicken. Op 20 à 30 minuten liggen populaire bezienswaardigheden, zoals Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, Museum De Pont in Tilburg, de Efteling en Safari- en speelpark de Beekse Bergen.

Bekijk de kamers van Gr8 Hotel Oosterhout