Coronavirus (COVID-19) maatregelen

Beste gasten en boekers,

We willen onze gasten en boekers graag informeren over de impact van het coronavirus (COVID-19) op de dagelijkse bedrijfsvoering van Gr8 Hotels. We nemen passende maatregelen om de gezondheid van al onze gasten en medewerkers te beschermen en om verdere verspreiding van het virus te beperken. Daarbij volgen we de aanbevelingen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Je kunt deze adviezen raadplegen op de website van het RIVM.

Vragen over reserveringen
Gr8 Hotels heet je welkom als onze gast. We nemen momenteel reserveringen aan.

Heb je een vraag over een lopende reservering, neem dan contact op met onze afdeling Reserveringen via reserveringen@gr8hotels.nl.

Openingstijden reserveringsafdeling:
Maandag - vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Voorbeelden van maatregelen in onze hotels:

  • Extra aandacht voor netheid en persoonlijke hygiëne
    We besteden extra aandacht aan onze schoonmaakprotocollen en de persoonlijke hygiëne van onze medewerkers. Daarnaast zetten we extra mankracht in om de contactpunten in het hotel (o.a. handgrepen, trapleuningen, incheckbalie, liftknoppen, lichtschakelaars en (openbaar) sanitair) permanent schoon te houden. In de gemeenschappelijke ruimtes van de hotels vind je desinfectiemiddelen die gasten en medewerkers kunnen gebruiken.
  • Wij bedienen onze gasten op afstand
    We bedienen onze gasten op afstand, zonder onze gastvrijheid op te offeren. We houden een passende afstand van 1,5 meter tot onze gasten, bijvoorbeeld tijdens het inchecken en betalen. De kiosk en betaalautomaat worden regelmatig gedesinfecteerd.


Eten en drinken

Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van ons restaurant. Natuurlijk hebben wij goede tips voor een afhaalmaaltijd in het hotel. Je ontvangt een zeer smakelijk ontbijtpakket om mee te nemen naar je kamer of om van te genieten in onze keuken.

Verdere vragen
We kunnen ons voorstellen dat de voortdurende informatiestroom verwarrend kan zijn. Mocht je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze reserveringsafdeling via +31 (0) 88 4540631.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer