Book directly
Book directly

Gr8 Hotels garandeert altijd de beste prijzen en voorwaarden. Waarom boeken via onze website?

Onze website Andere websites
Kortingen
Geen extra kosten
Gr8 Gift
Bekijk beschikbaarheid

Gr8 services

Je kunt je verblijf helemaal afmaken met onze Gr8 services. Deze extra's zijn bij te reserveren nadat je de boeking hebt afgerond. Je zult dan een link ontvangen waar je jouw gewenste extra's kunt reserveren. Een aantal extra's zijn bij al onze hotels te reserveren en er zijn verschillende extra's die alleen bij een van onze hotels te reserveren zijn. Hieronder vind je het overzicht van onze Gr8 services.

Romance pakket (alle hotels)

Love is in the air? Verwen jezelf en je partner met wat extra luxe en ervaar een romantische sfeer. Wij zorgen voor een fles Prosecco, chocolade, een boeket bloemen en een romantisch verlichte kamer.

Prijs € 39,95

Rozenblaadjes (alle hotels)

Laat weten hoeveel je van iemand houdt en bestrooi zijn of haar bed met rozenblaadjes! Een kleine moeite, maar een Gr8 gebaar!

Prijs € 5,00

Fles prosecco (alle hotels)

Iets te vieren of gewoon baden in luxe? Een fles prosecco staat voor jou klaar! Genoeg voor 4 tot 5 glazen prosecco!

Prijs € 7,50

Boeket bloemen (alle hotels)

Jouw favoriete bloemen, in jouw favoriete kleur bij aankomst op de kamer. Dat wil toch iedereen? Gr8 hotels zoekt de mooiste bos bloemen voor je uit!

Prijs € 24,95

Fiets (alle hotels)

Zin om met mooi weer de omgeving van het hotel te verkennen? Huur dan een fiets bij onze gastvrouw. Door een fiets te huren steun je ook nog eens onze partner “Make a Wish”!

Prijs € 12,50

Verjaardagspakket kids (alle hotels)

Er is er een jarig, Hoera, Hoera! Dat zul je wel zien dat ben jij! Gefeliciteerd met je verjaardag! Vier je verjaardag groots in een van onze hotels! Wij zorgen voor een versierde kamer, lekkere snacks, wat te drinken en natuurlijk een kadootje!

Prijs € 15,00

 

Verjaardagspakket volwassenen (alle hotels)

Gefeliciteerd met je verjaardag! Verwen jezelf en vier het grootst met een overnachting in een van onze hotels. Dit pakket heeft alles wat jij nodig hebt voor een Gr8 Birthday: een versierde kamer, een fles prosecco, iets lekkers en uiteraard een Gr8 gift!

Prijs € 25,00

Transfer vanaf Schiphol (Gr8 Hotel Amsterdam Riverside)

Geniet van maximale comfort met onze speciale luchthaven ophaalservice. Let op onze taxi service dient minimaal 48 uur voor aankomst te worden gereserveerd.

Prijs € 50,00

Shuttle Rai/Amsterdam ZO (Gr8 Hotel Amsterdam Riverside)

Onze shuttleservice zet je recht voor de deur uit op je werk. Ideaal om zo je dag te beginnen toch? Hij rijdt van 7 tot 9 uur in de ochtend en van half 5 tot half 7 in de avond.

Prijs € 12,50

Shuttle van/naar station Bijlmer (Gr8 Hotel Amsterdam Riverside)

Niet eerst naar de metro, maar direct op de trein stappen op Station Bijlmer. Deze transfer bespaart je wat kostbare tijd, tijd om uit te kunnen slapen! De transfer rijdt van 7 tot 9 uur in de ochtend en van half 5 tot half 7 in de avond.

Prijs € 10,00

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer