Waarom boeken?
Waarom boeken?

Gr8 Hotels garandeert altijd de beste prijzen en voorwaarden. Waarom boeken via onze website?

Onze website Andere websites
Beste Prijs Garantie
Geen reserveringskosten
Betere annulerings voorwaarden
Bekijk beschikbaarheid

Gr8 Job - Medewerker huishouding

GR8 Hotel Sevenum is een room-only hotel waarbij de F&B wordt verzorgd door onze partner La Place. Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Gr8 Hotels zijn optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen.

De huishouding is een belangrijke afdeling in ons hotel. Huishouding medewerkers dragen bij aan de eerste indruk van gasten als ze hun hotelkamer binnen komen. In de huishouding zijn er diverse doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld supervisor huishouding.

Onze gasten komen graag terug. Dankzij jouw accuraatheid, perfectionisme en snelle werken zorg jij dat gasten uitgerust en comfortabel het hotel verlaten. In deze functie ben je met je collega’s verantwoordelijk voor de hotelkamer schoonmaak van Gr8 Hotel Sevenum en leg je eindverantwoording af aan de supervisor huishouding.

Wat ga je doen?

Met jou als schoonmaak medewerker zijn onze gasten verzekerd van perfect schone hotelkamers en prachtig opgemaakte bedden. Dankzij jouw harde werken komen onze gasten graag terug.
Naast het schoonmaken van de hotelkamers, zorg jij voor het schoonhouden van de publieke ruimtes in het hotel zoals onder andere receptie en lobby. Je bent verantwoordelijk voor alle gangen en trappen als mede liften en de linnenkamer. Tevens ondersteun je bij het transport van vuil en schoon linnengoed en afval van gastenkamers.

Dit ben jij

Het is fijn als je affiniteit of ervaring hebt met schoonmaken van hotelkamers in de hotellerie, goed zelfstandig kan werken en oog voor detail hebt. Huishouding is een flexibele baan waarvan de werktijden wisselend zijn.

Wat bieden we jou

Wij bieden je een uitdagende functie in een enthousiaste, ambitieuze organisatie, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst. We zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar waar ook veel wordt gelachen!
Je start met een oproepcontract, dat daarna omgezet kan worden naar een contract met vaste uren. De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag. Je bent zowel doordeweeks als in het weekend en op zon- en feestdagen beschikbaar. De begintijd is in principe 9.00 uur. Afhankelijk van de drukte werk je ca. 3 tot 6 uur per dag. We proberen met zoveel mogelijk met ieders wensen rekening te houden. Studenten kunnen bijvoorbeeld werken in de weekenden en moeders tijdens de schooltijden van kinderen. Maar vragen natuurlijk ook van jou wat flexibiliteit, wat we uiteraard zullen belonen.

We vergoeden je reiskosten, zorgen dat je pensioen opbouwt, verzorgen je bedrijfskleding en je krijgt korting op je eten bij La Place.

Voor meer informatie over Gr8 Hotels bekijk onze Facebookpagina of Instagram.
Interesse? Solliciteren doe je hier!

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer