Staycation Amsterdam

Because Amsterdam is always a good idea

How to have a Gr8 Staycation in Amsterdam

Ah, Amsterdam.. de grootste stad van ons land, waar geen dag hetzelfde is. Daarom vinden we Amsterdam altijd een goed idee, of je nu wilt shoppen, musea wilt bezoeken of lekker eten in één van de vele restaurants die de stad rijk is, de mogelijkheden zijn on-tel-baar! Waar houd jij van? We geven je graag een mooi programma* :

Boek je 3-daagse staycation vanaf € 69 p.p.!

Boek je 4-daagse staycation vanaf € 99,- p.p.!

Dag 1:

Wanneer je je auto hebt geparkeerd, gratis bij ons voor de deur :), ga je naar de kiosk om jezelf in te checken en je staycation kan beginnen! Zet je bagage op de kamer en relax.. Als je wilt kun je vandaag de Gaasperplas bekijken of alvast Amsterdam in duiken.

Dag 2:

Ready to discover Amsterdam! Je start je dag met het ontbijt, dat inbegrepen is bij je boeking. Vandaag staat een leuke boottocht op het programma! Je bezoekt het pittoreske Weesp met al haar bezienswaardigheden en pakt lekker een terrasje bij de sluis waar de bootjes aan je neus voorbijvaren. Nadat je weer voet aan wal heb gezet, kun je de binnenstad van Amsterdam ontdekken als een échte local. Bezoek de Albert Cuyp voor een lekkere stroopwafel of bekijk de mooie kunst in het Rijksmuseum of Stedelijk Museum. Ben je met je kids, dan raden we een bezoek aan NEMO zeker aan!

Dag 3:

Ook vandaag start je weer met ontbijt en staat er een bezoek aan het Muiderslot op het programma! Ga terug naar de tijd van kastelen en prinsessen en bewonder het kasteel als een echte ridder. 

Dag 4:

Blijf nog een dag langer bij Gr8 Hotel Amsterdam Riverside en bezoek onze buurman, de Johan Cruijff Arena! Ervaar de sfeer van het stadion waar Ajax zijn wedstrijden in de Eredivisie speelt en waar veel legendarische artiesten al hebben opgetreden.

Boek je staycation vanaf € 69 p.p.!

Nieuwsgierig naar onze andere staycations?

* Hoe boek ik mijn staycation?

Het programma dat we schetsen is slechts een voorbeeld hoe je je staycation kunt invullen. Door op één van de knoppen te klikken boek je een 3- of 4-daags arrangement bij je Gr8 Hotel. In het arrangement zitten je verblijf en ontbijt inbegrepen. In de vierde stap van het boekingsproces kun je zelf de toegangskaarten voor de verschillende attracties bijkopen. Zo heb je maximale vrijheid en bepaal jij zelf wat je wel en wat je niet doet!

Door de COVID-19 maatregelen kan het zijn dat sommige van de onderstaande attracties gesloten zijn. Houd hiervoor de websites van de desbetreffende attractie in de gaten voor de laatste updates.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer