Staycation Bodegraven

Discover the Gr8 Green Heart and much more

How to have a Gr8 Staycation in Bodegraven

Wij vinden Bodegraven een echt buitenbeentje! Ga op avontuur en ontdek het Groene Hart van Nederland. Het klinkt misschien een beetje 'Cheesy' ;), maar de bijzondere stad Gouda mag je niet missen! Ontelbaar veel mogelijkheden dus, laat je vooral verrassen!*

Boek je 3-daagse staycation vanaf € 69 p.p.!

Boek je 4-daagse staycation vanaf € 99,- p.p.

Dag 1:

Parkeer je auto, loop naar de kiosk om jezelf in te checken en relax... je bent op staycation! Genieten van een lekkere maaltijd, dus schuif lekker aan wanneer je trek hebt en sluit de dag af met een leuk spelletje in onze community room.

Dag 2:

It's time for an adventure! Begin de dag met een echt Gr8 Breakfast, zorg ervoor dat je maag goed gevuld is, want het wordt een sportieve dag. De fietsen staan al op je te wachten om de Reeuwijkse plassen te ontdekken. Geniet van het mooie landschap dat het Groene Hart te bieden heeft. Lunchpakket is niet nodig, onderweg vind je tal van leuke restaurantjes en terrasjes om even bij te komen. Ben je niet zo'n fietser? Je kunt ook het Groene Hart per boot verkennen en combineren met een bezoek aan Avifauna.

Dag 3:

Rise and shine, na het ontbijt is het tijd om Gouda te bezoeken; bezoek de Waag, eet een lekkere stroopwafel van Kamphuysen en wat je echt niet mag missen is een bezoek aan de Cheese Experience. Leer hoe echte Goudse kaas wordt gemaakt en, natuurlijk, mag er ook geproeft worden. Een droom voor iedere kaasliefhebber! De dag sluit je af in het fijne Gouda waar je zelf je favoriete restaurant of café kiest. Ook leuk om te doen, mocht je geen fan van kaas zijn, is een bezoek te brengen aan het Archeon! Herbleef eenvoudigere tijden als nooit tevoren, we garanderen dat je een hele leuke middag hebt.

Dag 4:

Time to go home, maar niet zonder een heerlijk ontbijtje! Op de terugweg raden we je zeker aan om een bezoek te brengen aan Kasteel de Haar in Haarzuilen. Dit kasteel is slechts een halfuurtje van Gr8 Hotel Bodegraven gelegen en is één van de mooiste kastelen die ons land rijk is.

Boek je staycation vanaf € 69 p.p

Een ander deel van Nederland ontdekken?

Hoe boek ik mijn staycation?

* Door op één van de knoppen te klikken boek je een 3- of 4- daags arrangement bij je Gr8 Hotel. Hierbij is het verblijf en ontbijt inbegrepen. In de vierde stap van het boekingsproces kun je zelf de toegangskaarten voor de verschillende attracties bijkopen. Zo heb je maximale vrijheid en bepaal jij zelf wat je wel en wat je niet doet!

Door de COVID-19 maatregelen kan het zijn dat sommige van de onderstaande attracties gesloten zijn. Houd hiervoor de websites van de desbetreffende attractie in de gaten voor de laatste updates.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer