Waarom boeken?
Waarom boeken?

Gr8 Hotels garandeert altijd de beste prijzen en voorwaarden. Waarom boeken via onze website?

Onze website Andere websites
Beste Prijs Garantie
Geen reserveringskosten
Betere annulerings voorwaarden
Bekijk beschikbaarheid

Staycation extra's

Maak je staycation helemaal compleet met de Staycation extra's. Per hotel hebben we de leukste activiteiten voor je uitgezocht die perfect te combineren zijn met je verblijf in een van onze Gr8 Hotels. 

De onderstaande extra's kunnen in de laatste stap bij het maken van de reservering worden toegevoegd. 

Door de COVID-19 maatregelen kan het zijn dat sommige van de onderstaande attracties gesloten zijn. Houd hiervoor de websites van de desbetreffende attractie in de gaten voor de laatste updates. 

Staycation extra's Gr8 Hotel Amsterdam Riverside

Vaartocht vanaf steiger Gr8 Hotel

In 45 minuten vaart de schipper je naar het historische centrum van Weesp. Op de boot kun je heerlijk onderuit liggen en genieten van ‘de achtertuin’ van Amsterdam. Eenmaal in Weesp heb je ruim de tijd om de stad te ontdekken: neem een kijkje bij de Wispe bierbrouwerij in de Laurentiuskerk, haal een ijsje bij Nelis, proef een Weespermop en wandel over de Hoogstraat naar Fort Ossenmarkt op het eiland. Na tweeënhalf uur ligt de boot op de afgesproken plek op je te wachten en vaart onze schipper je terug naar het hotel.

Gr8 Prijs € 24,50 p.p. (Kinderen t/m 11 gratis)

Johan Cruijff Stadiontour

Ontdek de geheimen van het Johan Cruijff Stadion! Wist je bijvoorbeeld dat er 10 liter krijtverf nodig is om het veld te belijnen? Of dat het stadion 150.000 ton weegt en staat op 1.650 ondergrondse palen? Tijdens de rondleiding krijg je alle ins en outs te horen van dit stadion, de spelers, de historie en zoveel meer…

Gr8 Prijs € 13,50 p.p., kinderen t/m 11 € 9,- p.p. 

GVB ticket

Met de GVB dagkaart kun je onbeperkt met alle GVB trams, bussen en metro's door Amsterdam reizen - dag én nacht – ideaal dus om de stad in al zijn facetten te ontdekken: van musea tot negen straatjes, van concert tot bezoek aan de dierentuin.

We hebben de volgende kaartjes te koop:
GVB dagkaart € 8,- p.p.; Kinderen € 4,-
GVB 2-daagse kaart € 13,50 p.p.

Fiets

Huur een fiets en ontdek de rijke omgeving van Gr8 Hotel Amsterdam Riverside. Fiets langs de Gaasperplas, door vestingsteden Weesp en Muiden. Iets verder uit de buurt? Maak dan een fietsroute langs de Ankeveense Plassen: geniet van de kronkelende Vecht en rij langs de mooie plassen in dit mooie stukje Holland.

Gr8 Prijs € 12,50 per fiets

Staycation extra's Gr8 Hotel Bodegraven

Archeon

Archeon laat je de geschiedenis van Nederland ervaren en beleven. Vanaf de prehistorie rond 8800 voor Chr., de Romeinse tijd en de middeleeuwen tot 1350 na Chr. Alle 45 boerderijen, huizen en hutten worden bewoond door onze Archeotolken. Ervaar het dagelijks leven van toen en doe mee met de vele activiteiten. In Archeon is niet alleen veel te zien, maar ook van alles te doen!

Gr8 Prijs € 17,50 p.p. (kinderen t/m 3 jaar gratis) 

Cheese Experience - Gouda

Zeg je Kaas dan zeg je Gouda. “Say Cheese, Say Gouda” Heel de wereld kent het, heel de wereld eet het. Maar ken je ook het verhaal van Gouda Kaas? Dit is je kans, beleef Gouda Kaas in de enige echte Gouda Cheese Experience. In ons prachtige pand in het hart van Gouda ga je op een unieke en interactieve reis door een goudgeel universum.

Gr8 Prijs € 14,50 p.p. Kinderen 5 t/m 15 jaar € 13,00 p.p.

Rondvaart Avifauna

Ontdek ZOOveel in Avifauna er is voor iedereen iets te beleven. Ontdek allerlei soorten vogels en andere diersoorten en mis de spectaculaire vogeldemonstraties niet. De kids beleven urenlang speelplezier in de XXL speeltuin. Een authentieke rondvaart langs polders en molens maakt je dag in het Groene Hart van Nederland compleet.

Gr8 prijs: volwassenen €9,-, kinderen t/m 11 jaar €8,-

De Goudse Waag

Boeren uit de omgeving komen met hun kaasbrik naar de Markt om daar op eeuwenoude wijze hun kaas te laten wegen, keuren en verhandelen. De verkochte partij gaat op de door paarden getrokken kaasbrik naar De Goudse Waag, waar gewogen wordt. Dit gebeuren vindt nog steeds plaats tijdens de kaasmarkt, die elke donderdagmorgen gehouden wordt vanaf april tot eind augustus. Een echt toeristische trekpleister!
Bezoek De Waag, ervaar het verleden, geniet van een mini-kaasproeverij met uitleg van de kaasmeester en ontvang een origineel Kaaswaag pakket!

Gr8 Prijs € 12,50 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar € 10,00 p.p.

Fiets

Gr8 Hotel Bodegraven ligt in het groene Hart van Nederland, dus een fietsgebied bij uitstek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tocht rond de Reeuwijkse Plassen? Een heerlijk gebied voor liefhebbers van water. Vooral als je gek bent op elfhoeven en vogelgezang. Sportievelingen en fijnproevers kunnen ook kiezen voor een daglange route “Vier Bier” waarbij een bezoek gebracht kan worden aan vier kleine brouwerijen. 

Gr8 Prijs € 12,50 per fiets

Staycation extra's Gr8 Hotel Oosterhout

Eftelingticket

Boek snel jouw Staycation in combinatie met een Eftelingticket! Er zijn 2 soorten tickets beschikbaar:

Ticket Reus*
Ticket Reus geeft je toegang tot de Efteling van 09.00u tot 22.00u.
Prijs € 39,-

Ticket Maan*
Ticket Maan geeft je toegang tot de Efteling van 18.00u tot 22.00u
Prijs € 25,-

* Let op: Voordat je toegang krijgt tot het park dien je van tevoren een tijdslot te reserveren. Er kunnen maximaal 8 tijdsloten per mailadres gereserveerd worden. Reserveer je tijdslot hier.

Biesbosch Fluisterboot

Een unieke rivierdelta met getij. Land van wilgenbossen, eilanden en kreken. Een dynamisch en avontuurlijk natuur- en recreatiegebied. Ontdek de mooiste plekken en vele mogelijkheden van de Biesbosch door een fluisterboottocht te maken. Kabbelend water, zingende vogels en rust. Dat is wat je ervaart als je in een fluisterboot door de Biesbosch vaart. Een bezoek aan het Biesbosch Museumeiland is eveneens inbegrepen.

Gr8 Prijs € 14,- p.p., kinderen t/m 11 jaar €11,- p.p. 

*Er wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen bij deze boottocht. Deze zijn eventueel ook verkrijgbaar bij de verhuur

Fiets

Ingeklemd tussen het Markkanaal, het Wilhelminakanaal en Oosterhout ligt de Vrachelse heide. Het gebied bestaat uit naaldbos, heide en stuifzand. Al fietsend door de De Vrachelse heide ontdek je allerlei bijzondere planten- en dierensoorten. Wil je wat Brabantse lekkernijen ontdekken tijdens een fikse fietsroute, dan is de Fietsroute Bijzonder Brabants Brood een uitkomst: stap af en toe af voor een echt worstenbroodje of een “Huupke”.

Gr8 Prijs € 12,50 per fiets

Staycation extra's Gr8 Hotel Sevenum

Toverlandticket

Discover your own magic! Op een steenworp afstand van het hotel liggen 6 magische werelden vol magie, actie en avontuur. In de mysterieuze wereld van Avalon bijvoorbeeld komen de Keltische legendes rondom tovenaar Merlijn en het magische zwaard Excalibur tot leven. De Dwervels wachten je op in de magische vallei met een dwervelend spannende attractie. Ontdek alles, de dag vliegt voorbij!

Gr8 Prijs € 25 tot € 30,-, kinderen t/m 7 jaar €20,- tot €23,- (prijzen zijn afhankelijk van seizoen)

Kasteeltuinen Arcen

Door de ANWB benoemd tot Het leukste uitje van Limburg! Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. U geniet van een heerlijk dagje uit voor de hele familie., Wandel door de tuinen op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van de horeca gelegenheden. Ook voor kinderen is er volop plezier. Zij gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, vertonen hun kunsten op de avontuurlijk aangelegde midgetgolfbaan, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide.

Gr8 Prijs € 13,25 p.p.

- Tickets niet geldig van 18 t/m 21 september 2020 tijdens Elfia
- Tickets niet geldig voor avondevenement Enchanted Gardens 9 t/m 18 oktober 2020

Hertog Jan Brouwerij

Van authentieke koperen brouwketels tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van diverse jaargangen. Tijdens een brouwerijbezoek volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces. Je ruikt de hop, proeft de mout en natuurlijk... het bier. Na afloop breng je een bezoek aan de brouwerijwinkel en in Café de Hertog Jan Proeverij wordt je een heerlijk glas Hertog Jan Pilsener aangeboden.

Gr8 Voordeel 10% korting op rondleiding

Fiets

Limburg is het fietsland bij uitstek. Fietsend door stad en land ontdek je de veelzijdigheid van deze provincie. Wie tussen eind juni en eind september de Rozenfietsroute fietst, ontdekt een deel van de provincie dat bekend staat om zijn rozenteelt die dan volop bloeien. Een heel ander beeld geeft de Veulen en Paardekop route: champignonkwekerijen, het Paardekop bos, veengebieden….Limburg is een fietstocht waard.

Gr8 Prijs € 12,50 daghuur per fiets

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer