Staycation Nederland

The Gr8est Experience Until Now

Secure yourself of a Gr8 Experience

Als een echte Gr8 fan hebben we ons meest complete arrangement ooit samengesteld! Samen met één van onze reisexperts stel je je eigen pakket samen om één of meerdere nachten bij onze Gr8 Hotels te verblijven. Start je in Amsterdam of liever in Sevenum? Alles is mogelijk! Neem contact op met onze reserveringsafdeling en vraag naar de mogelijkheden. Oh, en wist je dat altijd alles inclusief ontbijt is?

Ons favoriete rondje is van Sevenum naar Amsterdam in 5 dagen.

Dag 1 - Sevenum

Begin je Gr8 Staycation in het Noord Limburgse Sevenum! Je bepaalt zelf hoe je dag eruit ziet, ben je een natuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan de Arcense kasteeltuinen of maak een leuke fietstocht door het fraaie Noord Limburgse landschap. 

Samen met de kids? Plan dan een dagje Toverland in en kom na afloop lekker bij ons slapen. Mogelijkheden zat!

Dag 2 - Oosterhout

Na het ontbijt bij La Place staat vandaag de rit van Sevenum naar Oosterhout op de planning. Nu kun je natuurlijk in één keer doorrijden naar Oosterhout, maar dan mis je zoveel moois wat Brabant te bieden heeft! Wij raden je zeker aan om onderweg een stop te maken in Eindhoven, de lichtstad. Shoppers kunnen hier hun hart ophalen, maar ook de creatievelingen onder ons kunnen hun ei kwijt in de wijk Strijp-S. 

Eenmaal in Oosterhout kun je ervoor kiezen om het knusse centrum van Oosterhout in te duiken, of die andere grote stad in Brabant te verkennen, namelijk Breda! Genoeg dingen om te doen voordat je geniet van een fijne nachtrust in je eigen Gr8 Room.

Dag 3 - Bodegraven

Ontbeten en tas ingepakt? Mooi, tijd om naar het Groene Hart van Nederland af te reizen. Hopelijk heb je mooi weer, want dan kun je fijn relaxen bij de Reeuwijkse plassen of de mooie natuur te bieden. Natuurlijk mag een bezoek aan Gouda ook niet ontbreken, wellicht met een bezoek aan de Cheese Experience? 

Ben je meer van geschiedenis, dan raden we je aan om te rijden via Utrecht, zodat je een stop kunt maken bij het prachtige Kasteel ter Haar in Haarzuilen. Dit is één van de mooiste kastelen die ons land rijk is en zeker de moeite waard!

Dag 4 - Amsterdam

Onderweg naar Amsterdam heb je genoeg leuks om te doen. Zo kun je de bollenstreek verkennen bij Lisse, een bezoek brengen aan het altijd gezellige Haarlem of vliegtuigen spotten bij Schiphol. Ook vandaag is de keuze volledig aan jou hoe en wanneer jij bij ons Gr8 Hotel Amsterdam Riverside aankomt. 

Wanneer je bent ingechekt kun je ervoor kiezen om in het natuurgebied rondom de Gaasperplas te wandelen, of alvast Amsterdam in te gaan en onze hoofdstad te ontdekken!

Contact opnemen met een reisspecialist

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer