Staycation Oosterhout

Your getaway to Brabant

How to have a Gr8 Staycation in Oosterhout

En ik loop hier alleen, in een te stille stad... ik heb eigenlijk nooit last van heimwee gehad... Wie weet uit welk lied deze zin komt? We geven je één tip, Gr8 Hotel Oosterhout is in deze provincie gelegen.. Juist! Brabant! Tijd voor een fijne staycation in het zuiden van het land. Das keigezellig!*

Boek je 3-daagse staycation vanaf € 69 p.p.!

Boek je 4-daagse staycation vanaf € 99 p.p.!

Dag 1

Je parkeert je auto bij ons hotel (dit doe je gratis!), checkt in bij de kiosk en nu? Nu is het tijd om te relaxen! 's Avonds staat er een diner op je te wachten en sluit je de avond in stijl af in onze community room met een gezellig spelletje.

Dag 2

Start de dag met een Gr8 ontbijt! Wist je dat je verblijf altijd inclusief ontbijt is? Zo ook tijdens je staycation! Het is tijd om de wondere wereld van de Efteling te ontdekken. Waan je in het prachtige sprookjesbos of face your fears tijdens een ritje in de Vliegende Hollander, De Baron of de Python. In het oudste attractiepark van Nederland is voor iedereen wat te beleven! Heb je al een seizoenskaart voor de Efteling? Ga dan lekker Breda in; shoppen, eten, struinen... er valt van alles te doen in de gezelligste stad van Brabant!

Dag 3

Trek je meest sportieve pakje aan, it's time to get physical in de Biesbosch. In de Biesbosch kun je fietsen, wandelen, kanoën.. wat kun je er eigenlijk niet? Onze favoriet is toch wel een rondje fietsen en een boottocht te maken door die Biesbosch. Vanuit Gr8 Hotel Oosterhout kun je hier ook nog eens makkelijk naar toe fietsen! Heb je 's avonds nog energie over? Ga dan lekker Oosterhout in en ontdek de vele restaurants en cafés die deze knusse Brabantse stad rijk is.

Dag 4

It's time to go home... maar niet voordat je ontbeten hebt! Als we je nog één tip mogen geven voordat je weer huiswaarts keert is een bezoek te brengen aan de (gratis) tuinen van Landgoed Bouvigne! 

Brabant toch niet helemaal je cup of tea?

* Hoe boek ik mijn staycation?

Door op één van de knoppen te klikken boek je een 3- of 4-daags arrangement bij je Gr8 Hotel. In het arrangement is je verblijf en ontbijt inclusief. In de vierde stap van het boekingsproces kun je zelf de toegangskaarten voor de verschillende attracties bijkopen. Zo heb je maximale vrijheid en bepaal jij zelf wat je wel en wat je niet doet!

Door de COVID-19 maatregelen kan het zijn dat sommige van de onderstaande attracties gesloten zijn. Houd hiervoor de websites van de desbetreffende attractie in de gaten voor de laatste updates.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer