Staycation Sevenum

Nature, history, action.. and a spark of magic

How to have a Gr8 Staycation in Sevenum

Explore the great south at Sevenum! Vandaag start jouw staycation, in hartje Limburg, in het altijd fijne Sevenum. Ervaar de rijke historie en ga het avontuur aan met elkaar. *

Boek je 3-daagse staycation vanaf € 69 p.p.!

Boek je 4-daagse staycation vanaf € 99 p.p.! 


Dag 1

Parkeer je auto gratis op ons parkeerterrein, pak je tas, begroet de gastvrouw, check in en bewonder je kamer. Vanaf nu is er maar één ding wat je moet doen, en dat is relaxen. 's Avonds staat er een fijn diner op je te wachten. Ben je nog niet moe? In de community room zijn er allerlei leuke spelletjes te vinden om samen te spelen!

Dag 2

It's time to start the day with a Gr8 breakfast! Schuif aan, maak je favoriete ontbijtje en begin je dag zo goed mogelijk. De dag is aan jou om te bepalen, maar graag geven we je een aantal suggesties. Zijn de kids mee, dan mag een bezoek aan attractiepark Toverland natuurlijk niet ontbreken. Discover your own magic en beleef een magische dag, in dit park is genoeg te doen voor jong en oud. Ben jij dapper genoeg om een ritje te wagen in achtbaan Avalon? Stiekem vinden wij Toverland één van de leukste attractieparken van Nederland ;-)!

Ben je al eens bij Toverland geweest (hoewel dat natuurlijk niet een excuus is om niet nog een keer te gaan) kunnen we je ook een dagje op de Maasplassen aanraden, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland!

Hoe je je dag ook invult; jij bepaalt jouw staycation. 's Avonds staat er een pizza uit de houtskooloven op je te wachten bij La Place.

Dag 3

Nadat je weer heerlijk uitgebreid ontbeten hebt, staat de fiets op je te wachten! Wist je dat Sevenum het meest ideale punt is om Noord Limburg te ontdekken per fiets? Maak een mooie tocht door de mooie Limburgse natuur en breng een bezoek aan de Arcense kasteeltuinen. Onderweg vind je vele leuke dorpjes voor een kleine stop. We garanderen een middag om nooit meer te vergeten!

Dag 4

Helaas, je staycation zit er weer op, maar niet voordat je genoten hebt van een heerlijk ontbijt. Hoe vul jij je laatste dag in? We geven je als tip om de Hertog Jan brouwerij te bezoeken, een must voor iedere bierliefhebber! Zie hoe dit fijne biertje gebrouwen wordt en wie weet mag je ook nog even proeven... Ben je echter niet zo'n bierliefhebber? Rijd dan door naar Roermond en breng een bezoek aan de Designer Outlet en shop till you drop bij één van de leukste outlet malls van Nederland!

Psst.. weet je dat we ook andere staycations hebben?!

* Hoe boek ik mijn staycation?

Door op één van de knoppen te klikken boek je een 3- of 4- daags arrangement bij je Gr8 Hotel. In het arrangement is het verblijf en ontbijt inbegrepen. In de vierde stap van het boekingsproces kun je zelf de toegangskaarten voor de verschillende attracties bijkopen. Zo heb je maximale vrijheid en bepaal jij zelf wat je wel en wat je niet doet!

Door de COVID-19 maatregelen kan het zijn dat sommige van de onderstaande attracties gesloten zijn. Houd hiervoor de websites van de desbetreffende attractie in de gaten voor de laatste updates.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer