Gr8 Arrangementen

Speciaal voor onze gasten hebben we een aantal hotel arrangementen samengesteld om optimaal van jouw verblijf bij Gr8 Hotels te genieten. Zo hebben we voor ieder iets aantrekkelijks. Heb je vragen over een arrangement? Neem dan vooral contact met ons op!

Magie in Toverland

Echte helden trotseren hun grootste angsten in Ithaka, waar de strijdwagens van Troy met hun snelheid de stad veroveren. In de Magische Vallei beleeft jong en oud de meest fantasierijke attracties. Magie wijst je de weg in Toverland, op 5 minuten van Gr8 Sevenum!

Bekijk arrangement

Spa & Sleep

Combineer je bezoek aan Spa One met een overnachting bij Gr8 Hotel Oosterhout, wat op nog geen 10 kilometer afstand is gelegen.
Dit arrangement is inclusief een overnachting en ontbijt voor 2 personen in onze Gr8 Room en inclusief dagentree voor 2 personen bij Spa One.

Boek het arrangement

Betoverend & uniek

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

Bekijk arrangement

Lekkers uit Gouda

Zoet of hartig? Als je ook maar een béétje een foodie bent, zit je in Gouda wel goed. Want hier is op iedere hoek wel iets lekkers te nuttigen. Maar welke Goudse specialiteiten mag je nu écht niet overslaan? Wij hebben er 2 voor je in dit heerlijke arrangement.

Bekijk arrangement

Het Groene Hart

Ontdek het Groene Hart en waan je voor even een echte biker! Op de stoere E-Chopper maak je op milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige polderlandschap. De route gaat langs natuurgebieden, molens en boerderijen, over landweggetjes, fietspaden en dijken, door verschillende dorpjes en bezienswaardigheden. Onze route duurt ongeveer 2 a 2 1/2 uur met voldoende plekjes om even te stoppen!

Bekijk arrangement

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer