Pasen vier je bij Gr8 Hotels: Een Weekend Vol Verrassingen

De lente is in aantocht en Pasen staat voor de deur. Dit is de perfecte tijd om er even tussenuit te gaan en te genieten van al het moois dat het seizoen te bieden heeft. Bij Gr8 Hotels nodigen we je uit voor een onvergetelijk en gezellig paasweekend vol ontdekkingen.

 

Lees meer

Evenementenkalender 2024

Naarmate 2024 zich ontvouwt en met de lente in aantocht lopen de agenda’s weer steeds voller met evenementen, festivals en andere activiteiten. Van bloemencorso's tot muziekfestivals, van culinaire feesten tot historische herdenkingen, er is voor ieder wat wils. In deze evenementenkalender voor 2024 leiden we je door een selectie van niet-te-missen activiteiten die je in de buurt van onze Gr8 Hotels kunt vinden.

 

Lees meer

Top voorjaarsvakantie activiteiten 2024: Ontdek de magie van de Efteling & ontspanning bij Gr8 Hotels!

De voorjaarsvakantie biedt de perfecte kans om er even tussenuit te gaan en te genieten van al het moois wat zich in de omgeving van onze Gr8 Hotels bevindt. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de natuur, ontspanning of een ouderwets gezellig dagje uit, er valt genoeg te beleven. Hier zijn enkele ideeën om je voorjaarsvakantie te vullen met plezier en avontuur.

 

Lees meer

La Place Maastricht opent haar deuren!

La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren!! (Hotel)gasten en reizigers kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een lekker tussendoortje. Zij hebben keuze uit een ruim en gevarieerd menu met verse en lekkere gerechten met bekende La Place klassiekers en nieuwe seizoensgerechten.

 

Lees meer

Gr8 Fietsroutes

Wist je dat er langs onze Gr8 Hotels talloze bijzondere fietsroutes te vinden zijn? Van uitgestrekte plassen tot diepe bossen en heuvellandschap! Kom je zonder eigen fiets? Huur een fiets van Gr8! Wij hebben er altijd eentje voor je staan!

Lees meer

Samenwerking met La Place

Gr8 Nederland heeft een nauwe samenwerking met La Place. Bij alle Gr8 Hotels is een La Place restaurant gevestigd. Hotelgasten kunnen gebruik maken van de ontbijt faciliteiten van La Place zonder hiervoor de deur van het hotel uit te hoeven. Voor alle gasten die reserveren via de website van Gr8 Hotels is het ontbijt zelfs al inbegrepen.

Lees meer

Gr8 Work!

Werken bij de leukste hotelketen van Nederland? Bekijk onze vacatures en reageer snel!

Lees meer

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer