Book directly
Book directly

When you book through third parties you lose a percentage of your booking to them. We'd rather invest that into making your stay extra special.

Our website Other websites
Free wifi
Best price
Free parking
Check availability

Burger King by Gr8 Nederland

Elke dag bezoeken 11 miljoen gasten één van de ruim 17.000 BURGER KING®-restaurants over de hele wereld. De WHOPPER® is onze meest verkochte sandwich.
Het eerste BURGER KING® restaurant werd in 1954 geopend in Miami, Florida door Jim McLamore en David Edgerton. In 1957 zag de WHOPPER® het levenslicht in de Verenigde Staten. Sinds 1975 is BURGER KING® ook in Europa gevestigd en is de WHOPPER® ook hier verkrijgbaar. Het 'enorme ding’ (de vertaling van het woord WHOPPER®) wordt nu 2,1 miljard keer per jaar wereldwijd verkocht en overtuigt overal met zijn unieke smaak. Wist je dat meer dan de helft van deze WHOPPER® door het raam van een Drive Thru wordt meegegeven?

Verantwoorder genieten van jongs af aan
We weten hoe belangrijk een gezond dieet is voor onze kinderen. Als lid van de EU Kids Pledge hebben wij ons, als BURGER KING®, vrijwillig gecommitteerd om alleen kinderproducten te promoten die voldoen aan de voedingsrichtlijnen van de EU Kids Pledge. Dit betekent onder andere: minder dan 560 Kcal per KING JR-maaltijd en de afwezigheid van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Voor onze KING JR MEAL hebben we drie verschillende menu's samengesteld die voldoen aan deze criteria; voor ieder wat wils en niet schadelijk voor het ons welzijn.

Werken bij Burger King
It’s the hottest place to work! Bij ons slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Deze passie voel je als je bij ons werkt. Je mag met vuur spelen, het vuur uit je sloffen lopen en vlammen in alles wat je doet.
Wij zoeken nieuwe collega’s voor onze restaurants. Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!

Burger King by Gr8
Gr8 Nederland B.V. exploiteert 8 Burger King restaurants, 5 Gr8 Hotels, 3 Starbucks en heeft als GROEI als belangrijkste strategisch doel geformuleerd. Als franchisenemer van Burger King streven we naar een excellente operatie en gezonde bedrijfsvoering, waarin gasttevredenheid en betrokkenheid van en met onze medewerkers centraal staan.

Locaties
Burger King Nederweert - A2, 6004 RW Weert

Burger King Nieuwegein - A27 3, 3433 NW Nieuwegein

Burger King Spijkenisse - Sportlaan 19, 3202 VW Spijkenisse

Burger King Stroe - Heideweg 26, 3776 PX Stroe

Burger King Zevenaar - Doesburgseweg 43, 6903 PL Zevenaar

Burger King De Meern - Meerndijk 59, 3454 HP Utrecht

Burger King Gilze - A58 2B, 5126 RX Gilze

Burger King Roermond - Schaarbroekerweg 56, 6042 EJ Roermond

 

 

Menu
Call
Mail
Book now