Arrangementen Gr8 Hotel Oosterhout

Vanaf
€ 69.00

World of Wonders

Gr8 Hotel Oosterhout

Let's go, naar een plek waar u de wereld om u heen even vergeet. Waar u het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in de Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar u met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.

- 1x overnachting in een Gr8 Room
- 1x uitgebreid ontbijtbuffet
- 1x toegang tot Efteling
- Minimale bezetting twee personen
- Kinderen 4 t/m 11 jaar vanaf € 32,00

Let's go!
Vanaf
€ 79.00

Shhhhhht..

Gr8 Hotel Oosterhout

Let's go, naar de Biesbosch! Beleef De Biesbosch optimaal op het water. Vaar langs de wilgenbossen en groene oevers en door kronkelende kreekjes of rivieren met een fluisterboot. De Biesbosch is een groot gebied met getijdenverschil dus houd rekening met ondiepten, stroming en grote afstanden. 

- 1x overnachting 
- 1x uitgebreid ontbijtbuffet
- 1x beverburchttocht van 1,5 uur
- 1x fiets en wandelroutes

* Dit arrangement is ook boekbaar voor 2 nachten
* Van 1 november tot 31 maart zal i.p.v. de fluisterboottocht een beverburchttocht worden gereserveerd 

Let's go!
Vanaf
€ 69.00

World of Wonders - Familie

Gr8 Hotel Oosterhout

Let's go, naar een plek waar u de wereld om je heen even vergeet. Waar u het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in de Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar u met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.

- 1x overnachting in een Gr8 Family Room
- 1x uitgebreid ontbijtbuffet
- 1x toegang tot Efteling
- Minimale bezetting drie personen
- Kinderen 4 t/m 11 jaar vanaf € 32,00

Let's go!
Menu
Bel
Mail
Boek een kamer