Arrangementen Gr8 Hotel Sevenum

Vanaf
€ 119.00

For every Gr8 Ride, a Gr8 Bike - 3 daags

Gr8 Hotel Sevenum

Let's go, naar het Limburgse Sevenum! Sevenum is prachtig gelegen en staat bekend om zijn groene weilanden met granzend vee en de prachtige natuur die goed te verkennen is per fiets. Zoals de Elsbeemden, met zijn graslanden en broekbossen, een vochtig natuurgebied. Noord Limburg biedt een geweldige fietservaring dankzij het relatief vlakke landschap en de goede fietspaden. Niet voor niets, de beste regio voor een fietstocht! 

- 2x overnachting
- 2x uitgebreid ontbijtbuffet

* Boek dit arrangement met of zonder fiets

Let's go!
Vanaf
€ 125.00

It's Magic

Gr8 Hotel Sevenum

Let's go, naar Toverland, en ervaar de magie van échte passie. Goed of slecht weer, dat maakt niet uit! Zowel binnen als buiten waan je jezelf in een betoverende sfeer. Avonturiers proberen beide voeten op de grond te houden in Villa Fiasko in Wunderwald! Echte helden trotseren hun grootste angsten in Ithaka, waar de strijdwagens van Troy met hun snelheid de stad veroveren. In de Magische Vallei beleeft jong en oud de meest fantasierijke attracties. Maar naar welke wereld jij ook gaat, magie wijst je de weg in Toverland Sevenum. 

- 1x overnachting
- 1x uitgebreid ontbijtbuffet
- 1x toegang tot Toverland

Vanaf €125 op basis van twee personen (ouder dan 11)
Kinderen van 3 t/m 11 vanaf €20 per kind
Kinderen van 0 t/m 2 gratis

Let's go!
Vanaf
€ 84.95

High TIM Tea

Gr8 Hotel Sevenum

Let's go, genieten van diverse soorten thee en heerlijke hapjes! De High TIM Tea biedt diverse zoete en hartige hapjes voor een lekkere middag. Van bonbons tot worstenbroodjes en van quiches tot scones, alles komt op tafel onder het genot van een kopje thee!

- 2x overnachting
- 2x uitgebreid ontbijtbuffet
- 1x High TIM Tea

Let's go!
Vanaf
€ 75.00

For every Gr8 ride, a Gr8 bike - 2 daags

Gr8 Hotel Sevenum

Let's go, naar het Limburgse Sevenum! Sevenum is prachtig gelegen en staat bekend om zijn groene weilanden met granzend vee en de prachtige natuur die goed te verkennen is per fiets. Zoals de Elsbeemden, met zijn graslanden en broekbossen, een vochtig natuurgebied. Noord Limburg biedt een geweldige fietservaring dankzij het relatief vlakke landschap en de goede fietspaden. Niet voor niets, de beste regio voor een fietstocht! Op zoek naar een leuke fietsroute? Die zijn hier te vinden! 

- 1x overnachting
- 1x uitgebreid ontbijtbuffet

* Boek dit arrangement met of zonder fiets

Let's go!
Menu
Bel
Mail
Boek een kamer