Gr8 Hotels: de gids voor zakenreizigers

Voor de drukke zakenreiziger is elke minuut kostbaar en bij Gr8 Hotels begrijpen we dat. Onze hotels zijn niet alleen ideaal gelegen en uitgerust met comfortabele faciliteiten, maar bieden ook innovatieve oplossingen zoals 24/7 self check-in en fijne werkplekken. Ontdek hoe wij jouw zakenreis niet alleen aangenamer maar ook productiever maken.

Ideale locaties
Met hotels gelegen langs de A2, A12, A16, A27 en A67 zijn onze Gr8 Hotels zeer gunstig gelegen voor zakelijke reizigers. Parkeer gratis voor de deur en laad je elektrische auto op tijdens je verblijf! Kom je niet met de auto? Geen probleem! Onze hotels zijn ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Een fijne werkplek
Een fijne werkplek vind je in de naastgelegen La Place restaurants bij Gr8 Hotel Oosterhout of Maastricht , ideaal om even rustig te werken met een kop koffie. Deze restaurants zijn ontworpen met de professionele nomade in gedachten, voorzien van comfortabele zitgelegenheden, uitstekende WiFi, en voldoende stopcontacten voor al je apparaten. De sfeer in La Place is ontspannen en gastvrij, waardoor je efficiënt kunt werken terwijl je geniet van heerlijke, gezonde maaltijden of een lekkere smoothie. Bij Gr8 Hotel Breda, Sevenum en Bodegraven bieden we fijne werkplekken in de lobby, geniet van gratis WiFi en bestel een kopje koffie of thee bij één van onze medewerkers.

 

24/7 check-in & check-out
Bij Gr8 Hotels bieden we de mogelijkheid tot zelfstandig inchecken, met 24/7 gastenservice. Door gebruik te maken van de self check-in kiosk vermijd je lange wachtrijen en de gebruikelijke formaliteiten bij de receptie, zo kun je meer tijd besteden aan rusten of werken. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en gebruiksgemak.

Comfortabele Faciliteiten
Naast de functionele aspecten, biedt Gr8 Hotels een scala aan faciliteiten die gericht zijn op comfort en ontspanning. Elke kamer is uitgerust met heerlijke bedden, een badkamer met regendouche, een flatscreen tv en gratis WiFi. Zo kun je je weer opladen en fris aan je werkdag beginnen!

Bij Gr8 Hotels streven we ernaar om de ervaring van zakenreizen te transformeren van noodzakelijk naar aangenaam en productief. Met onze strategische locaties, innovatieve 24/7 service, comfortabele en functionele werkplekken bij La Place, en fijne kamerfaciliteiten, bent je verzekerd van een verblijf dat aan jouw zakelijke en persoonlijke behoeften voldoet. Boek jouw volgende verblijf bij ons en ervaar zelf hoe we zakelijk reizen naar een hoger niveau tillen.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer