Duurzaam toiletpapier bij Gr8 Hotels

100% boom vriendelijk en duurzaam toiletpapier. Zo hoort het volgens The Good Roll te zijn! In een wereld waarin duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid steeds belangrijker worden, heeft The Good Roll een missie omarmd: met iets zo eenvoudig als toiletpapier de wereld helpen veranderen.

Duurzaamheid tot in de kern
The Good Roll onderscheidt zich door zijn onwrikbare toewijding aan duurzaamheid. Het toiletpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier, wat betekent dat er geen nieuwe bomen worden gekapt voor de productie ervan. Dit bespaart niet alleen een aanzienlijke hoeveelheid water en energie, maar vermindert ook de CO2-uitstoot vergeleken met de productie van traditioneel toiletpapier.

Sociale impact
Een deel van de opbrengst van The Good Roll wordt geïnvesteerd in de bouw van toiletten in diverse Afrikaanse landen. Sanitaire voorzieningen zijn een fundamenteel mensenrecht dat een directe impact heeft op de gezondheid, veiligheid, en het welzijn van gemeenschappen. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van deze essentiële infrastructuur, helpt The Good Roll niet alleen levens te redden, maar ondersteunt het ook de waardigheid van de betrokken gemeenschappen.

Happy design
Naast de focus op duurzaamheid en sociale impact, heeft The Good Roll ook aandacht voor esthetiek. Het toiletpapier is verpakt in vrolijk ontworpen, plasticvrije verpakkingen die elk interieur een speels tintje geven! Duurzame producten kunnen dus niet alleen goed doen, maar ze kunnen er ook goed uitzien!

Gr8 Hotels ondersteunt
Gr8 Hotels heeft gekozen voor The Good Roll. Door hiervoor te kiezen steunen we niet alleen een milieuvriendelijker alternatief voor dagelijks gebruik, maar willen we ook bijdragen aan een grotere beweging richting duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Elk velletje papier vertegenwoordigt een stap dichter bij een groenere planeet en een helpende hand naar degenen die het het meest nodig hebben.

Gr8 Hotels is trots op de samenwerking met The Good Roll. Door bewuste keuzes te maken in onze consumptie, kunnen we samenwerken aan een toekomst waarin duurzaamheid de norm is, niet de uitzondering. Let's make the world less shitty!

Wil je nog meer weten over The Good Roll? Klik hier.

 

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer