Book directly
Book directly

Gr8 Hotels garandeert altijd de beste prijzen en voorwaarden. Waarom boeken via onze website?

Onze website Andere websites
8% korting
Geen extra kosten
Gr8 Gift
Bekijk beschikbaarheid

La Place Maastricht opent haar deuren!

La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren. (Hotel)gasten en reizigers kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een lekker tussendoortje. Zij hebben keuze uit een ruim en gevarieerd menu met verse en lekkere gerechten met bekende La Place klassiekers en nieuwe seizoensgerechten.

Centraal marktplein met open keuken
In het concept van La Place draait het om lekker, goed en vers eten waarbij de nadruk ligt op smaak en zintuigelijke verleiding, snelheid en gemak. Naast de bekende producten - zoals de appeltaart, het broodje kruidenroomkaas en verse sappen - staan ook heerlijke seizoengerechten op het menu.

La Place Maastricht Airport heeft een centraal marktplein met open keuken, een saladebar en verschillende buffetten waar de gerechten worden bereid. De medewerkers bereiden de eigen, unieke recepten van La Place onder de ogen van gasten. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. Bezoekers kunnen dagelijks terecht voor ontbijt, lunch, diner en lekkers tussendoor.

Alle gasten welkom
Het restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels. Ook aan de zakelijke bezoeker en student is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er rustige plekken waar je kunt werken. Het restaurant biedt ruimte aan 120 gasten en op het terras is plaats voor 60 bezoekers. La Place Maastricht Airport is elke dag geopend!

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer