Pasen vier je bij Gr8 Hotels: Een Weekend Vol Verrassingen

De lente is in aantocht en Pasen staat voor de deur. Dit is de perfecte tijd om er even tussenuit te gaan en te genieten van al het moois dat het seizoen te bieden heeft. Bij Gr8 Hotels nodigen we je uit voor een onvergetelijk en gezellig paasweekend vol ontdekkingen.

Kasteeltuinen Arcen
Op 20 minuten rijafstand van Gr8 Hotel Sevenum vind je in Arcen de prachtige Kasteeltuinen. Voor degenen die tijdens het paasweekend zin hebben in een culturele en natuurlijke beleving, bieden de Kasteeltuinen in Arcen een ideale uitstap.
Tijdens het paasweekend worden er speciale evenementen en activiteiten georganiseerd, waardoor het een perfecte bestemming is voor gezinnen, stellen en natuur- en tuinliefhebbers. Tijdens het paasweekend geniet je van tientallen tuinen gevuld met voorjaarsbloeiers, het verhaal van Kasteel Arcen, de verschillende horecagelegenheden, muzikaal entertainment en leuke kinderactiviteiten, zoals de dierenweide, een avontuurlijke speurtocht, het speelstrand of de Adventure Minigolf.
Combineer een bezoek aan de Kasteeltuinen Arcen met een overnachting bij Gr8 Hotel Sevenum en maak jouw paasweekend compleet.

Ga de natuur in
Ontdek de omgeving van onze Gr8 Hotels op een actieve manier door te fietsen of wandelen. Neem je wandelschoenen mee, huur een fiets bij een van onze hotels in Sevenum, Oosterhout of Bodegraven of neem je eigen fiets mee en verken het Groene Hart, natuurgebied de Biesbosch, het Limburgs Heuvelland, het Liesbos, het Mastbos of het Peelgebied. Ontdek de lokale schoonheid op eigen tempo en geniet van al het moois wat de natuur in het voorjaar te bieden heeft.

Bezoek Maastricht
Maastricht staat bekend om zijn gezellige markten. Rond Pasen zijn er vaak speciale markten te vinden waar je alles kunt kopen van traditionele paasdecoraties tot lokale lekkernijen. Ga op pad en struin over de verschillende markten!
Veel restaurants in Maastricht bieden speciale brunches of -diners aan, waarbij je kunt genieten van zowel traditionele paasgerechten als lokale specialiteiten. Vergeet niet te reserveren!
De stad is een waar paradijs voor modeliefhebbers. In Maastricht vind je veel verschillende winkels, van grote ketens tot kleine boutiques. Ga op tweede paasdag een dagje shoppen en maak jouw garderobe lente-klaar. Combineer jouw bezoek aan Maastricht met een overnachting bij Gr8 Hotel Maastricht Airport.

Bezoek Breda
Op Breepark in Breda vind je van 28 maart t/m 7 april de Paaskermis XXL. Het is niet zomaar een kermis; het is een land van vermaak dat zich uitstrekt over meerdere dagen rondom het paasweekend. Het biedt een indrukwekkende verzameling attracties die variëren van adembenemende hoogvliegers tot aan de meer traditionele carrousels. Voor ieder wat wils, met attracties die geschikt zijn voor de hele familie, van de allerkleinsten tot de meest avontuurlijke grootouders.
Ieder jaar plant de gemeente Breda weer zo’n 2000 m2 aan nieuwe bollen erbij. Die staan rond Pasen al in volle bloei. Tijd voor een ommetje! Tijdens een wandeling van zo’n 4,3 kilometer loop je langs verschillende bloemenveldjes in de stad. Je vindt de volledige bloemenzee route hier.
In Breda valt genoeg te beleven, maak er een weekendje weg van en kom overnachten bij Gr8 Hotel Breda!

Kortom, er is dus genoeg te doen tijdens Pasen. Het is een weekend waarin de lente volop aanwezig is, denk aan de bloeiende bloemen, zingende vogels en natuurlijk, de paashaas met zijn bontgekleurde eieren. Vier het paasweekend bij Gr8 Hotels en geniet van een weekend samenzijn.

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer