This is La Place

De La Place restaurants zijn bij al onze hotels weer open met een vernieuwde formule. Onder de nieuwe formule Good Food Fast kun je genieten van nog mooiere gerechten onder het principe lekker, gezond en vers eten. 

Gr8: ontbijten bij La Place
Bij Gr8 Hotels doen we er alles aan om het u naar de zin te maken. Daarom is uw ontbijt altijd inbegrepen in de kamerprijs. Het wordt dagelijks geserveerd door onze partner La Place, dat is gevestigd in hetzelfde gebouw als uw Gr8 Hotel.

Smaak op 1 bij La Place
Elke dag werkt La Place aan een betere smaak. Smaak staat hier dan ook op de eerste plaats. En dat proeft u in alle gerechten en producten. Ze worden bereid met verse, eerlijke en pure ingrediënten. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch. Da’s lekker en zorg voor een goed gevoel.

Lunch en diner
Naast ontbijten kunt u heerlijk lunchen en dineren bij La Place. In de eigen kookschool wordt elke woensdag blind geproefd. Puur op basis van smaak worden de gerechten gekozen. Vervolgens wordt gekeken naar de herkomst van de producten en of de ingrediënten voldoen aan de kwaliteitseisen. Geniet ervan!

Vind een La Place vestiging bij u in de buurt.
Bekijk hier de website. 

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer