Starbucks by Gr8 Nederland

Begin zeventiger jaren was het bedrijf niet meer dan één winkeltje in de oude Pike Place Market in Seattle. Vanuit een klein winkelpandje verkocht Starbucks een selectie van de beste koffie van versgebrande hele koffiebonen ter wereld. De naam, die was geïnspireerd door Moby Dick, deed herinneren aan de romantiek van de zee en de zeevaarderstraditie van de eerste koffiehandelaren.
Vanaf het begin wilde Starbucks een ander soort bedrijf zijn: een bedrijf dat niet alleen draaide om koffie en de rijke traditie daarvan, maar ook om het gevoel van saamhorigheid.
Vandaag de dag is Starbucks, met zijn 15.000 vestigingen in 50 landen, de grootste koffiebrander en verkoper van koffiespecialiteiten in de wereld. En met elke kop proberen zij niet alleen onze erfenis maar ook een bijzondere ervaring voor de klant tot leven te brengen.

Coffee and Cows
In 2017 heeft Starbucks hun krachten gebundeld met het project Coffee & Cows, voor kleinschalige koffieboeren in Nyaruguru District in Rwanda. Zij leveren expertise om de landbouwers te helpen hun sanitaire voorzieningen te verbeteren evenals het productieproces en de kwaliteit van de koffie.
Eenmaal per jaar, reist Starbucks personeel uit de hele wereld naar Rwanda om te leren over de oorsprong van de koffie die in de stores verkocht wordt. Als onderdeel van deze ervaring, werkt het Starbucks personeel samen met de boeren die deelnemen aan het Coffee and Cows Project, om inzicht te krijgen in hun dagelijks leven en hoe de samenwerking met Starbucks hun toekomst verandert.

Werken bij Starbucks
Door samen een kop koffie te drinken, is Starbucks uitgegroeid tot een van 's werelds bekendste en meest geliefde bedrijven. Werken bij Starbucks is als het werken met je vrienden! Als je hier werkt, ben je geen “werknemer” – maar we zijn “partners” omdat we geloven in gedeelde gemeenschappelijke doelstellingen en wederzijds succes. Onze partners zijn onze meest waardevolle bron.

Locaties
Starbucks De Meern - Meerndijk 59, 3454 HP De Meern

Starbucks Meerkerk - Energieweg 116, 4231 DJ Meerkerk

Starbucks Amersfoort – Wiekenweg 10 3818 LE Amersfoort

 

 

Menu
Bel
Mail
Boek een kamer